Karens krok

Det snør, det snør…

Posted on: mars 4, 2008

Det skjer jo søren meg hvert år nå. Snøen altså. Den kommer ikke til jul. Neheheeei da… Jula er grønn og våt. Nissen må bytte fra slede til bil snart. Men kommer den i januar da? Eller februar? I vintermånedene? Niks. Da regner det. Kaldt og surt vinterregn, med stormkast og vrengte paraplyer.

MEN! Hva skjer når kalenderen endelig bikker mars, den første vårmåneden, når snøklokker og krokus står i full blomst, påskeliljene knopper seg og dagene blir lengre? Joda – DA kommer snøen vettu. Og fryser i hjel de søte, små blomstene. Lager brunt byslaps i gatene og er bare til bry. Det skal sies: Jeg liker ikke snø. Slik sett er det litt småkjipt å bo i Norge. Jeg er absolutt ikke født med ski på bena; jeg syns langrenn er drepende kjedelig og kan ikke for mitt bare liv fatte at folk oppsøker fjellet og metervis med snø i påska når våren endelig er kommet.

Det skjedde igjen i morges. I går satt jeg ute i sola med kaffe mocca og Morgenbladet, i dag vasser jeg i slaps. Pokkers snø. Den bør søren meg være borte til jeg reiser hjem på påskeferie, for da skal jeg prøvekjøre lillebrors sportsbil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

mars 2008
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Tvitringa mi:

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

%d bloggere liker dette: