Karens krok

Sommerferie på øya..

Posted on: juli 12, 2010

.. betyr lite å gjøre – stort sett. Så da tenkte jeg at jeg burde prøve meg på bloggingen igjen. Inspirert av Hanne & Annas nye bloggiver  – og med et langt mindre ambisiøst saklighetsnivå enn opprinnelig – har jeg dermed nok en gang et håp om å få skrevet litt her.

Akkurat i dag savner jeg Oslo, så jeg drikker store krus med kaffe og leser Dagsavisen på nett. Det hjelper litt. Folka der nede er det verre med, men jeg innser jo at det er ikke mange ukene til vi sees igjen, så jeg burde skjerpe meg og heller nyte ferien og selskapet til de bra folka jeg faktisk får sett igjen her på Nordmøre. God plan.

For det er deilig å være hjemme på ferie. Faktisk. Nydelige, lange kveldsturer hver dag, turer på sjøen, iskaldt øl i godt selskap på holmene og late dager på verandaen med kvalitetslitteratur foran solbrillene. Vi er i gang med både Dostojevskij og Dawkins. Pretensiøst? Javel. Jeg mener uansett at livet er for kort til å lese søppel.

Livet er også for kort til å bruke sommeren foran PC’en, så jeg gir meg foreløpig. Hvis jeg ikke plutselig finner noe gøy jeg vil kommentere i nettavisene jeg skal kikke litt på da. For jeg må bare drikke opp kaffen først. Så ut. Og så litt True Blood. God plan.

3 kommentar til "Sommerferie på øya.."

Oooh! Muligheter for oppdateringer – utenom Facebook! Gøy! 🙂

PS True Blood var en veldig god plan 😉

PPS «Poff!» så var det lenke til deg i fra meg 🙂

Det var en veldig god plan ja faktisk! Ahh, Eric Northman – you can bite and ravish me any day.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

juli 2010
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggere liker dette: