Karens krok

Bofast bergenser!

Posted on: juli 19, 2010

Se der ja – da ble det til slutt hybel på meg. Lien 24 er adressen det kommende året og besøk er alltid velkomment!

Nå gjelder det bare å finne seg en deltidsjobb så jeg faktisk har råd til å bo da. Det kan jo bli en aldri så liten utfordring med alle helgene mine som kommer til å bli tilbrakt i Oslo. Vel, vel. Det årner seg alltid for snille piker. Og meg. Heh.

Sommerdagene på bøgda er ellers relativt rolig. Så rolige faktisk, at jeg har begynt å friske opp metodekunnskapen til høstens masterinnspurt. Kan være nyttig. Jeg må jo være superstudent og bo på lesesalen, skal jeg klare å levere på under normert tid. Men det kan bli et kult prosjekt da! Fra Stjernø til SAK – stjerneideen som ble saklige samarbeid. Eller noe i den retningen. Skjønt – sakligheten på enkelte av utdanningsinstitusjonenes samarbeidsopplegg kan vel diskuteres. Lokale rektorers våte drømmer om om å bli et internasjonalt fremragende forsknings- og breddeuniversitet bare de får slått seg sammen med nabohøyskolen er vel en smule urealistiske, for å si det mildt. Og nå er jeg utrolig politisk ukorrekt, men det er greit, for dette blogginnlegget er lagt i kategorien «personlig».. Heh.

Bilder av den nye leiligheten:

1 Response til "Bofast bergenser!"

Gratulerer så mye med hybel! Må vi tilbringe mye tid sammen med noen andre – aka kollektiv? Og hvor mye må man ut med for en hybel i Lien? Vel, jeg satser på at en deltidsjobb må være mulig for en solstråle som deg. Kanskje du kan dra tilbake til gardinbutikken? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

juli 2010
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggere liker dette: