Karens krok

Fin rødmandag (aka det motsatte av blåmandag)

Posted on: september 13, 2010

I dag var en fin dag.

Man skal jo liksom ikke like mandager, men jeg er litt glad i den fresh start-følelsen den alltid bringer med seg. Jeg liker en ny start. Helga er full av utskeielser i alle slags syndige former – noe jeg forsåvidt setter veldig stor pris på der og da og ikke har noen planer om å slutte med – mens på mandag er alt slettet. For mye Cava på lørdag? Forrige uke det. Burde ikke sendt den meldinga, sa du? Helga, ferdig med den. Pottis på søndag? Vel, denne uka skal jeg trene uansett. På mandag ser man framover.

Men altså: i dag. Det skal innrømmes at man under uheldig påvirkning av enkelte medlemmer av kollektivet (les: den mannlige) ble sittende oppe aaaaaltfor sent og diskutere solsystemet (!), legalisering eller avkriminalisering av hasj og annet lurt, slik at jeg ikke akkurat kom meg opp halv 8 som jeg tenkte. Men det er greit det, politisk kvarter kan man alltids høre på podcast senere (hurra for podcast forresten!). Så ble det en behagelig rolig morgen da, med kaffe i koppen, kultur på radioen og nyheter på PC’en. Og så ble det finere vær enn meldt. Så kunne jeg ha på meg Converse i stedet for støvler, samt den fine, fine nye trenchcoaten min som jeg kjøpte i stedet for regnjakken jeg strengt tatt burde kjøpt – under en slags villfarelse om at trenchcoater også tåler regn. (Noe de forsåvidt også gjør, så lenge det er snakk om f.eks. Oslo-regn og IKKE Bergensregn.) Og så har jeg knallrød neglelakk på fra lørdag. Og er det noe som gjør en dag bedre, er det nettopp knall røde negler.

På lesesalen fortsatte hverdagstriumfen. Alt gikk helt strålende, jeg kom på mye smart til masteroppgaven (som jeg fikk skrevet ned til og med), leste mye og effektivt, kaffen var god, jeg leste en veldig fin tekst i Atrium (HF sitt studentmagasin) i lunsjen og fikk tak i alle bøkene jeg tenkte å låne på biblioteket. Dessuten regnet det slik at jeg likesågodt ble sittende lenge og tok igjen all den tapte tiden fra den sene morgenen min. Hah, ta den alle dere morgenfugler og A-mennesker!

Og så fikk jeg sendt reiseregningen min til UHR, slik at det straks detter inn 2000 kroner på kontoen min. (Som DESPERAT trenger påfyll. Intet nytt under solen der, med andre ord…)

Hjemme hadde jeg fått sakspapirene til første LS. Ok, det er kanskje ikke sånn kjempestas, men jeg gleder meg faktisk til møtet og var nysgjerrig på å se hva og hvor mye vi skal diskutere. Det blir nok litt.. Hilsen pampen. Kremt..

Resten av kvelden var det sosialisering med kollektivet. Hyggelige folk, altså. Og nå blogg. Og det var den mandagen.

Det var en fin dag.

(Og verdens mest meningsløse blogginnlegg, men det gjør ikke noe – jeg liker å sette pris på de små gleder i livet. Tenk.)

1 Response til "Fin rødmandag (aka det motsatte av blåmandag)"

En sånn mandag er for god til å være sann, Karen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

september 2010
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
%d bloggere liker dette: