Karens krok

Meg

Navnet er Karen, og jeg er en 25 år gammel jente som holder på med en master i administrasjon og organisasjonsvitenskap på UiB. Er over gjennomsnittet engasjert i samfunnet rundt meg (derav statsvitenskapsstudiet), politisk aktiv på rødgrønn side og det jeg liker å kalle en pragmatisk idealist. Dette har ført til at jeg akkurat har viet et år av livet mitt til å jobbe som fagpolitisk ansvarlig i Norsk Studentunion i Oslo. Nå er det derimot på tide å vende nesen tilbake til vestlandet og studiene igjen.

Sånn utenom politikk- og samfunnsinteressen, er jeg glad i litteratur og musikk, turer til lands og til vanns, heftige netter på dansegolvet samt familie, gode venner og katta mi. Dessuten er kaffe livsnødvendig og sjøluft et uunnværlig gode. Og så liker jeg å drikke øl på trivelige puber – gjerne kombinert med en god diskusjon.

Denne bloggen kommer naturlig nok til å dreie seg om mye av det jeg har nevnt her, altså studenttilværelsen, politikk, samfunn, miljø, tull & tøys og livet mitt sånn generelt. Enjoy..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
%d bloggere liker dette: